Yritys

Tili- ja Isännöintikeskus T.I.K. Oy on 1980 perustettu tamperelainen perheyritys. Vuosien saatossa yrityksemme on laajentunut seitsemän hengen toimistoksi. Isännöinti- ja kirjanpitopalvelut ovat kuuluneet alusta lähtien toimialoihimme. Näiden lisäksi olemme tarjonneet myös tilintarkastuspalveluja ja vuodesta 2000 palveluvalikoimaamme ovat kuuluneet HT-tilintarkastukset.

Ajanmukaista ammattitaitoa

Asiantunteva ja koulutettu henkilöstö, pitkä kokemus sekä nykyaikaiset järjestelmät ovat yrityksemme laatuajattelun perustana. Asiakkaamme voivat olla varmoja asianmukaisesta ja ammattimaisesta palvelusta. Luotettavuus on  aina tärkeä tekijä asiantuntijapalveluissa ja korostuu etenkin taloushallintopalveluissa. Verkkolaskutuksen ja paperittoman kirjanpidon yleistyessä olemme lisänneet panostuksia sähköiseen taloushallintoon ja yhteydenpitoon etenkin asiakkaan ja viranomaisten välillä. Taloushallinnon sähköisyys luo tehokkuutta, jonka kehityksessä haluamme olla mukana.

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme ja haluamme tehdä työmme kunnolla. Vuonna 2002 yrityksemme sai Hervannan vuoden yrittäjä -palkinnon pitkästä ja ansioituneesta toiminnasta. Palkinnon antama tunnustus on kannustanut meitä entisestään parantamaan toimintamme laatua ja toimivuutta. Asiakkaamme arvostavat osaavaa ja asianmukaista palvelua, ja sen heille myös tarjoamme — nyt ja tulevaisuudessa.